Avack Audio – ääniviestintä

Avack Audio tarjoaa modernin ja monipuolisen vaihtoehdon kuulutusratkaisuksi.Laitteistolla saadaan aikaiseksi hyvä äänen laatu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan. Päätelaitteista voidaan rakentaa juuri teidän tarpeisiin mitoitettu järjestelmä, jolla välitetään puhetta, musiikkia tai hälytyksiä/tiedoitteita halutuille alueille, joko livenä tai monipuolisesti ajastettuna.

LAN-verkkoon liitettävät laitteet laajentavat perinteistä kuulutusjärjestelmää ja tarjoavat viestintäverkon, joka palvelee jokapäiväisen informaatiojakelun lisäksi turva- ja hälytysjärjestelmän osana. IP-pohjainen järjestelmä on nykyaikainen tapa tehdä kokonaisvaltainen viestintä- ja turvallisuusratkaisu. Se voidaan liittää myös osaksi teidän muita järjestelmiä.

Äänentoistovaihtoehdot

Päätelaitteina on laaja valikoima verkkoon liitettäviä IP-kaiuttimia- ja vahvistimia tehoalueena 10-650W. Suosittu ratkaisu on päivittää vanhat vahvistimet IP-yksiköiksi, jolloin saadaan moderni ratkaisu edullisesti. Meiltä löytyy juuri teidän tarpeisiinne soveltuvat laiteratkaisut oli sitten kyseessä uusi tai saneerattava kohde.

Kuulutusvaihtoehdot

Ajastetut kuulutukset tehdään suoraan päätelaitteille, joista ne ajetaan paikallisesti. Kuulutuksia ja musiikin toistoa voidaan tehdä myös selaimen kautta tietokoneilta tai mobiililaitteista valitsemalla halutut kuulutusalueet ja aloittamalla kuulutus. Näin esimerkiksi hätäkuulutukset voidaan suorittaa turvallisesta paikasta. Päätelaitteet tukevat myös SIP/VoIP-kuulutuksia, joka laajentaa liitettävyyttä merkittävästi