Markkinointi

Info-viestintä

Info-viestintä

Tilanvarausnäytöt

Tiedotus

Avack info -järjestelmä pilvipalveluna

Avack Oy on lanseerannut uuden, modernin info-ohjelmiston kesällä 2017. Järjestelmä toimii pilvipalveluna. Sisällön tuottaminen ja ylläpito tapahtuvat selainliittymän kautta. Pilvipalvelu toimii internet-yhteyden kautta, ja se edellyttää, että kohteessa on WLAN/LAN-yhteys. Järjestelmään voidaan luoda käyttäjiä eri käyttöoikeuksilla haluttu määrä. Eri käyttäjille saadaan jaettua oikeuksia sisällöntuottoon näyttö-/esitysruutukohtaisesti.

Sisällöntuotto

Sisältöä tuotetaan ja tallennetaan esityskansioihin, joiden sisältö voidaan linkittää vapaasti halutuille Avack Info -näytöille. Esitysruudulla voidaan esittää mm. JPG-kuvia, nettisivuja, videoita, kalenterinäkymää, kellonaikaa ja päivämäärää, RSS-feedejä, säätiedotteita jne. Kaikki nämä elementit saadaan näkyville samanaikaisesti yhdellä tai useammalla näytöllä. Ajastukset saadaan luotua monipuolisesti yhdelle tai useammalle näyttöryhmälle. Myös priorisoituja viestejä saadaan näytöille näkyviin nopeasti ja kohdennetusti.

Esitysruutujen hallinta

Esitysruutuja tallennetaan esitysruutukirjastoon, josta ne ovat kaikkien niiden nähtävissä/muokattavissa, kenelle oikeudet kyseisiin esitysruutuihin jaetaan. Esitysruuduista voidaan luoda mallipohjia tulevia käyttötarpeita ajatellen. Mallipohjiin esitysruutujen elementit, esim. videon, kuvien, PDF-tiedostojen sijainnit, tallentuvat mallipohjiksi. Valmiisiin mallipohjiin mediaa lisäämällä saadaan visuaalisesti samanlaista sisältöä, vaikka sisällöntuottajia olisi useita.

Mediaplayer

Isommissa näytöissä tulee aina erillinen Android-mediaplayer mukana. Mediaplayeriin on valmiiksi asennettu kaikki järjestelmään vaadittavat ohjelmistot. Kytkemällä mediaplayerin internetiin se on valmis toistamaan info-ohjelmaa. Pienemmät 10" - 32" näytöt toimitetaan sisäänrakennetulla Android-playerillä. Mikäli kohteessa on valmiina näyttöjä, joissa on vähintään yksi HDMI-liitäntä, voidaan niitä hyödyntää järjestelmässä. Näyttöihin hankitaan Avack Android -mediaplayer, ja se kytketään HDMI:llä näyttöön kiinni. Internet-yhteyden saatuaan on paketti valmis toistamaan info-sisältöä.

Avack alert -henkilöturvalaajennus (optio)

Info-näyttö (mediatoistin) pystyy esittämään kaikki Avack Alert -henkilöturvahälytykset esitysnäytöillä. Hälytyslaajennus pakottaa hälytysnäkymän info-esityksen päälle. Kun hälytys lopetetaan, jatkuu info-esitys normaalisti näytöillä. Info-näyttö (mediatoistin) toimii myös hälytysten vastaanottajana sekä paikantimena langattomassa (langaton painike) henkilöturvajärjestelmässä. Kysy lisää henkilöturvalaajennuksesta myyjältä.

Tilanvarausnäytöt

Neuvottelutilojen ym. tilojen varauksien esittämiseen ja varauksien tekemiseen soveltuvia näyttöjä on kolmea eri kokoa, 7", 10" ja 15". Niissä voidaan esittää päivittäisiä tai viikoittaisia tilanvarauksia. Näyttö hakee tiedot automaattisesti eri kalenterisovelluksista, esim. Google-, Microsoft Exhange- ja Avack-kalentereista. Myös muut kalenterit ovat mahdollisia (kysy). Virta Android-näytöille tulee PoE-syöttönä, joten erillisiä powereita ei tarvita.

langaton infonäyttö

- Sisällön päivitys selainkäyttöliittymällä tai mobiilisovelluksella pilvipalvelimen kautta, ei ohjelma-asennuksia työasemalle.
- Helppo asennus, ei tarvita verkko- ja virtajohtoja.
- Energiaa säästävä, näytön paristojen kesto jopa 5 vuotta.
- Päivitykset langattomasti bluetooth-lähettimen kautta.
- Lähettimen kantama 50-200m seinämateriaalista riippuen.