Avack Av -esitysratkaisut

Avack Oy on yksi Suomen ensimmäisistä ja pitkäikäisimmistä esitystekniikkaa toimittavista yrityksistä. Yhtiömme on yli nelikymmenvuotisen historiansa aikana saavuttanut vakiintuneen aseman erilaisten kuvan ja äänen -esittämisen ratkaisujen ammattitaitoisena toimittajana.

Suunnittelemiemme ja toimittamiemme ratkaisujen skaala ulottuu isoista viranomaisvalvomoista aina yksittäisiin yritysten neuvottelutiloihin. Erilaisten esittämisen tarpeiden toteutukset toimitamme tavalla, joka perustuu aitoon ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen asiakkaidemme kanssa.

AV -järjestelmien tärkein ominaisuus on helppokäyttöisyys. Olemmekin erityisesti panostaneet ohjattavien tilojen käyttöliittymiin, sekä yksinkertaisempien tilojen automatisointiin. On kyse sitten vuokratilasta tai yrityksen kiinteästä auditoriosta, on tilan käytön helppous avainasia käyttäjien kannalta. Turha ajan tuhlautuminen tilan tekniikan käytön opetteluun turhauttaa esiintyjät ja asiakkaat.

Valvomoympäristöissä toimintavarmuus ja erilaisten järjestelmien saumaton integrointi antavat tilassa työskenteleville mahdollisuuden keskittyä varsinaiseen tilan tarkoituksen mukaiseen työskentelyyn.

Avack Oy:n AV -ratkaisut eivät ole sidottuja mihinkään tiettyyn teknologiaan tai laitevalmistajan, vaan järjestelmät räätälöidään käyttäjälähtöisesti hyödyntäen uusinta teknologiaa. Tämä mahdollistaa myös täysin uusien esittämiseen tarpeiden visioimisen ja toteuttamisen.

Yhdistettynä Avack Oy:n muihin vahvuusalueisiin, kuten informaatio-, hälytys- ja kuulutusviestinnän ratkaisuihin, voimme tarjota asiakkaillemme integroidun ja modulaarisen kokonaisratkaisun kaikessa, johon liittyy kuvaa ja ääntä.

Kokonaisratkaisu yhdeltä toimittajalta varmistaa erilaisten järjestelmien yhteensopivuuden, toimivuuden ja ylläpidon.

Referensseihin pääset tästä: 

Alla olevista painikkeista voit kysyä lisätietoja eri AV-ratkaisuista: