Avack Av -esitysratkaisut

Avack Oy on yksi Suomen ensimmäisistä esitystekniikkaa toimittaneista yrityksistä. Yli 20 vuoden kokemuksella yritys toimittaa asiakkaille toimivat järjestelmät käyttäen alan viimeisintä tekniikkaa. Innovatiivisten ratkaisujen skaala ulottuu isoista valvomoista aina yksittäisiin neuvottelutilojen järjestelmiin.

Avack Oy pyrkii käyttämään uusimpia markkinoilla olevia laiteratkaisuja sitoutumatta yhteen laitetoimittajaan. Näin voidaan varmistaa asiakkaalle paras mahdollinen ratkaisu edulliseen hintaan. Pitkäaikainen kokemus takaa vaativimpienkin kohteiden luotettavan määrittelyn, myynnin, toimitukset ja ylläpidon.

Tekniikassa on meneillään suuria muutoksia. Suuntaus on siirtyä lamppupohjaisista dataprojektoreista LED-näyttöpintoihin tai laserprojektoreihin käytettävyyden, kuvan laadun, energiakulutuksen ja huollettavuuden vuoksi. Toinen trendi on siirtyä kuvan siirtotiessä IP-pohjaisiin CAT-kaapeloituihin ratkaisuihin. Kolmantena muutoksena on järjestelmien ohjaustapojen monipuolistuminen. Modernissa ratkaisussa järjestelmää hallitaan selainliittymän tai mobiililaitteen avulla.

Valvomo

Avack Oy on rakentanut vuosikymmenten aikana kymmenittäin erikokoisia valvomoita, joita käyttävät niin viranomaiset, yritykset, puolustusvoimat kuin sairaalatkin. Monipuolisen osaamisen tuloksena pystymme tekemään valvomoratkaisun, joka täyttää kaikki tarpeesi ja jonka ylläpidosta myös vastaamme taaten huolettoman ja varman käyttöasteen.

Auditorio

Modernit auditoriot rakennetaan aina asiakkaan vaatimusten ja tarpeiden mukaan hyödyntäen markkinoilla kulloinkin saatavilla olevia laitteita. Näin voidaan aina taata ajantasainen, kustannus- ja energiatehokas ratkaisu, joka täyttää vaativammankin käyttäjän toiveet.

Neuvotteluhuoneet

Nykyaikainen neuvottelutila rakennetaan isolla LED-näytöllä, jossa on optiona tietokone kosketusnäyttöominaisuuksineen. Tällöin laite käynnistyy nopeasti, on äänetön, energiatehokas ja tyylikäs. Siihen voidaan liittyä perinteisillä VGA-, HDMI- ja DP-kaapeleilla sekä materiaalia voidaan siirtää Miracast-, WLAN- ja LAN-yhteyksien avulla. Äänentoistoratkaisut tehdään asiakkaan haluamalla hinta- ja laatutasolla.

Luokat

Olemme tehneet suuren joukon erikokoisia kouluja, joissa luokkien esitystekniikka ratkaistaan asiakkaan haluamalla tavalla, data- tai lähiprojektoreilla tai isoilla kosketusnäytöllisillä älytauluilla. Ratkaisuun integroidaan kaikki muut tarvittavat laitteet yhdeksi kokonaisuudeksi.

Laajennettavuus

Yhdistettynä informaatio-, hälytys- ja kuulutusviestinnän ratkaisuihin voimme tarjota teille ainutlaatuisen integroidun kokonaisratkaisun, jota voidaan tarvittaessa hankkia pienemmissä osissa ja laajentaa tarpeen ja taloudellisen tilanteen mukaan. Yleinen laajennettavuus on lisätä informaatioviestintä ja mahdollisen hätätiedottamisen samoihin laitteisiin. Hankkimalla kokonaisratkaisu yhdeltä toimittajalta varmistat laitteiden yhteensopivuuden, toimivuuden ja ylläpidon.

Alla olevista painikkeista voit kysyä lisätietoja eri AV-ratkaisuista: