Haemme Avack Oy:lle Tampereelle.

Tuotepäällikköä,

teknisten tuotteiden/ohjelmistoratkaisujen myyntiin B2B-sektorille.

Haemme Avack Oy:n myyntitiimiin lisävoimaa valmiiden asiakkaiden hoitoon. Jos koet olevasi ulospäin suuntautunut, sanavalmis ja tulet hyvin asiakkaiden kanssa toimeen, voit olla juuri etsimämme henkilö, jolle on tie auki myyntipäälliköksi asti.

Tehtävän tavoite:

Ylläpidät ja kehität olemassa olevia ja uusia asiakassuhteita, niin toimistolla kuin asiakkaan luona. Sinulla on kyky tuottaa kirjallista materiaalia, koska projektikohtaisten tarjousten teko on osa työnkuvaasi. Yksityisten yritysten lisäksi asiakaskuntaamme ovat julkisen sektorin toimijat sekä viranomaistahot. Meillä on tarjota valmis asiakaskunta ja iso tarjouskanta, jolloin pääset heti vauhdilla alkuun. 35-vuoden referenssit ja merkittävät, pitkäaikaiset asiakassuhteet avaavat oven markkinoiden paraatipaikalle.

Odotamme sinulta:

Kykenet ratkaisemaan ongelmia ja osaat ajatella asiakaslähtöisesti.

Keskeiset hakukriteerit:

 • ulospäin suuntautunut, sanavalmis

 • asiakaslähtöinen

 • ratkaisukykyinen

 • yhteistyökykyinen, joukkuepelaaja

 • tekniset valmiudet

  1. tietokoneiden hallinta

  2. verkko-osaaminen luetaan eduksi

  3. visuaalinen hahmotuskyky (markkinoinnillinen)

 • suomi ja englanti hallittava

 • kirjallisen materiaalin tuottokyky (tarjoukset ja tuotekuvaukset)

 • ajokortti

Haluatko olla mukana kehittämässä seuraavaa Pirkanmaalaista menestystarinaa? Tarjoamme markkinoiden parhaimpiin kuuluvat ratkaisut, erinomaiset tuotteet ja kilpailukykyiset hinnat. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä tuotepäälliköksi/myyntipäälliköksi monipuolisissa tehtävissä sekä päästä vaikuttamaan omalla työpanoksellasi voimakkaasti kehittyvän yrityksen kasvutavoitteisiin. Tukenasi on koko asiantuntijatiimi ja tuotteisiin annetaan kattava perehdytys.

Odotamme hakemustasi mielenkiinnolla! Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi osoitteeseen hallinto@avack.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Tuominen 044 3580800