Kuulutus

Kuulutus

Kuulutus

Ovipuhelimet

AVACK AUDIO -ÄÄNIVIESTINTÄ

Avack Audio tarjoaa modernit ja monipuoliset kuulutusratkaisut. Laitteistolla saadaan aikaiseksi hyvä äänen laatu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan. Päätelaitteista voidaan rakentaa juuri teidän tarpeisiinne mitoitettu järjestelmä, jolla välitetään puhetta, musiikkia tai hälytyksiä/tiedotteita halutuille alueille joko livenä tai monipuolisesti ajastettuna.

LAN-verkkoon liitettävät laitteet laajentavat perinteistä kuulutusjärjestelmää ja tarjoavat viestintäverkon, joka palvelee jokapäiväisen informaatiojakelun lisäksi turva- ja hälytysjärjestelmän osana. IP-pohjainen järjestelmä on nykyaikainen tapa tehdä kokonaisvaltainen viestintä- ja turvallisuusratkaisu. Se voidaan liittää myös osaksi teidän muita järjestelmiänne.

Äänentoistovaihtoehdot

Päätelaitteina on laaja valikoima verkkoon liitettäviä IP-kaiuttimia ja -vahvistimia tehoalueena 10–650 W. Suosittu ratkaisu on päivittää vanhat vahvistimet IP-yksiköiksi, jolloin saadaan moderni ratkaisu edullisesti. Meiltä löytyy juuri teidän tarpeisiinne soveltuvat laiteratkaisut, oli sitten kyseessä uusi tai saneerattava kohde.

Kuulutusvaihtoehdot

Ajastetut kuulutukset tehdään suoraan päätelaitteille, joista ne ajetaan paikallisesti. Kuulutuksia ja musiikin toistoa voidaan tehdä myös selaimen kautta tietokoneilta tai mobiililaitteista valitsemalla halutut kuulutusalueet ja aloittamalla kuulutus. Näin esimerkiksi hätäkuulutukset voidaan suorittaa turvallisesta paikasta. Päätelaitteet tukevat myös SIP/VoIP-kuulutuksia, joka laajentaa liitettävyyttä merkittävästi.

Ovipuhelimet

Avackin mallistossa on kuusi erilaisin ominaisuuksin varustettua ovipuhelinta ja kaksi seinäpuhelinta. Kaikki toimivat IP-pohjaisissa verkkojärjestelmissä SIP-protokollaa käyttäen. Tämä mahdollistaa asennukset pienin kustannuksin ja sallii oven avauksen ja kontrollin sijoittamisen vapaasti yhdelle tai useammalle verkon päätelaitteille: tietokoneelle, SIP-puhelimelle tai langattomasti wifin avulla Android-kännykkään ja -tabletille.