Avack info – viestintä

Avack Info -viestintäjärjestelmä laajenee joustavasti vaatimuksien lisääntyessä. Se soveltuu niin suuren öljynjalostamon kuin pienen yrityksenkin viestintätarpeisiin. Ratkaisulla voidaan esittää yrityksen aulassa tai neuvotteluhuoneiden ovenpielissä tiedotuksia vierailijoille, jakaa tuotantotiloissa tietoa työntekijöille, tiedottaa konttorissa työskenteleville työasemien tai mobiililaitteiden avulla haluttua informaatiota.

Järjestelmä rakennetaan käyttäen hyväksi viimeisimpiä teknisiä ratkaisuja, kuten LED-näyttöjä, työasemia, tabletteja ja älypuhelimia. Näin viestit jaetaan periaatteella:
oikea tieto – oikeaan paikkaan – oikeaan aikaan – halutulla tavalla

Sisällön tuotto

Esityksien sisältö tuotetaan nykyaikaisesti selainkäyttöliittymällä web-tuottajapalvelun avulla, jolloin sitä voidaan hallinnoida eri laitteilla paikasta ja ajasta riippumatta.

Järjestelmään luodaan halutut mallipohjat, joiden avulla varmistetaan sisällön esitystavan pysyvän samantyylisenä henkilöstä riippumatta. Yhden esitysruudun sisältö voidaan vapaasti rakentaa halutuista komponenteista, joita ovat esim. kuva, teksti, video, internetsivu, osa toisen järjestelmän tietokantaa, jne. Avack Oy kykenee räätälöimään tarvittaessa rajapinnan asiakkaan muihinkin järjestelmiin, jos sellaista ei vielä ole.

Luodut esitysruudut tallennetaan haluttuihin esityskansioihin, joiden käyttöoikeudet on mahdollista jakaa valituille tiedottajille. Näin eri henkilöt voivat tuottaa omaa sisältöä vain omiin kansioihin ja materiaalin tuotto voidaan kätevästi jakaa usean tekijän vastuulle eikä ketään kuormiteta liiaksi. Näkyvä esitys koostuu valituista kansioista ja niihin tallennetuista esitysruuduista. Tämä esitys pyörii jatkuvana silmukkana valituissa esityspäätteissä.

Esitykset ovat täysin muokattavissa katkaisematta esitystä. Tallennushetkellä esitysruuduille annetaan aloitus- ja lopetusaika, jolloin esityksessä on aina ajankohtaista tietoa. Vanhentunut tieto poistuu automaattisesti ajastuksen ansiosta.

Esityksien hallinta

Web-tuottajalla tallennetaan esitysruudut haluttuihin kansioihin. Esitys koostuu yhden tai useamman kansion sisällöstä. Jokaisella esityspäätteellä on mahdollista koota juuri haluttu esitys liittämällä mukaan eri kansioita. Mediatoistin (esityspääte) hakee halutulla päivitysvälillä muuttuneen tiedon sille määritetystä paikasta ja esittää sitä itsenäisesti.

Esitysnäytöt

Näytön materiaali voidaan esittää laitteen sisäisen prosessorin avulla, kuten älypuhelimissa ja tableteissa. Isommissa näytöissä on ulkoinen Windows- tai Linux-käyttöjärjestelmällä varustettu mediatoistin. Näin voidaan edullisesti tekniikan kehittyessä vaihtaa mediatoistin tehokkaampaan laitteeseen ja käyttää edelleen hankittua näyttöyksikköä. Lisäksi huollossa voidaan korjata vain vioittunut laite.

Mobiiliratkaisut

Järjestelmän esitykset voidaan myös jakaa suoraan Android-puhelimiin ja -tabletteihin. Tiedot siirtyvät 3- tai 4G:n ja Wifi-yhteyksien avulla. Tietoa järjestelmään voidaan myös kätevästi tuottaa millä tahansa laitteella selainliittymän kautta. Näin voidaan tilanteesta riippuen pitää haluttu henkilöstö tilanteen tasalla. Tämä on esimerkiksi kriisitilanteessa erittäin tärkeää.

Laajennettavuus

Avack Inforatkaisua voidaan edullisesti laajentaa mm. IP-kuulutusjärjestelmällä, jolloin mediatoistin tai työasema katkaisee esityksen ja sen audiokanavaa käytetään puhekuulutuksiin. Näin perinteiset kuulutukset voidaan tehdä edullisesti.

Järjestelmä voi välittää myös erilaiset hälytykset, jolloin näytöt esittävät hälytysviestin kuvana ja samalla se toistetaan puheviestinä. Hälytys voidaan muodostaa automaattisesti, henkilökunnan työasemilta tai mobiililaitteilla. Hätätilanteessa monikanavaviestintä saattaa pelastaa ihmishenkiä, jos joukossa on näkö- tai kuulovammaisia henkilöitä.